Ons kantoor

Hèt advocatenkantoor in Tilburg en Breda

Betrokken, gedreven en integer: dat zijn de advocaten van MannaertsAppels. Wij zijn een regionaal en hedendaags advocatenkantoor in Tilburg en Breda waarin ondernemende advocaten samenwerken voor én met ondernemende cliënten. Wij adviseren, procederen en organiseren voor onze cliënten. Dat doen we snel, praktisch en gericht op het vinden van een oplossing.

Binnen ons advocatenkantoor werken we in de secties aansprakelijkheid en letselschade, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoed. Specialisten uit de verschillende secties werken met elkaar samen om te komen tot het beste advies. Dat doen we in Nederland, maar ook over de landsgrenzen. Binnen het team werken experts in internationaal recht, die elk internationaal vraagstuk met dezelfde deskundigheid benaderen. Waar nodig schakelen we externe deskundigen in om onze cliënten nog beter van dienst te zijn.

Lees meer over onze specialismen:

Missie

Een vertrouwensband creëren waarin samenwerking centraal staat: dat is wat MannaertsAppels nastreeft. Dit bereiken we door oprecht contact te maken, te weten wat er speelt en te luisteren naar onze cliënten. Onze advocaten zijn meer dan juristen. We zijn ondernemers. We denken mee, voelen ons betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd in onze cliënten. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze kennis in te zetten voor de maatschappij. Onze advocaten zijn betrokken in de regio Tilburg en Breda en maken hiermee niet alleen voor ondernemers het verschil, maar ook voor de samenleving.

Visie

Voor een rol als trusted advisor is het essentieel om niet alleen binnen, maar vooral buiten de juridische kaders te denken. We denken steeds mee vanuit ondernemersbelang, om zo meerwaarde te bieden aan ondernemers. Daarbij identificeren we behoeften van onze relaties en anticiperen hierop. Met onze blogs en hands-on presentaties bij bedrijven, willen we ons steeds sterker manifesteren in de regio. Transparant zijn en duidelijke verwachtingen scheppen over het verloop van een zaak, is fundamenteel in onze benadering. Alleen dan ontstaat een vertrouwensband waarmee we het verschil kunnen maken: als advocatenkantoor en met onze mensen. Neem hier contact met ons op.