Overeenkomst van opdracht

In een overeenkomst van opdracht staat beschreven welke dienst moet worden verleend en wat de opdrachtgever en de opdrachtnemer van elkaar en van de opdracht verwachten. Een duidelijke omschrijving van de verwachtingen staat aan de basis van een goede overeenkomst van opdracht. Zo weet u wat u mag vragen van de uitvoering van de opdracht en voorkomt u geschillen.

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het opstellen van overeenkomsten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Dankzij onze aanpak en ervaring zijn we in staat om overeenkomsten op te stellen die precies aansluiten bij uw situatie.

Bij geschillen tussen opdrachtgever en opdrachtnemer vallen we eerst terug op de gesloten overeenkomst: wat ligt vast en waarover bestaat onduidelijkheid? We onderzoeken wat er nog veranderd kan worden en proberen de belangrijkste aspecten te verzachten. Toewerken naar een oplossing staat hierbij altijd centraal.

Meer informatie / contact
Voor meer informatie over de overeenkomst van opdracht (of andere overeenkomsten) waarbij Nederlandsrechtelijke aspecten spelen, neem gerust contact op met een van onze specialisten.